Parking rampa AKD 158

Parking rampa AKD 158

Parking rampa AKD 158

Automatske rampe AKD 158 BRUSHESS BATTERY

Cena: NA POZIV
Proizvođač: Bumerang

AKD 158 je model automatske rampe koji proizvodi kompanija AKĐ iz Srbije. Ova rampa se koristi za kontrolu pristupa na parkinzima, u garažama i drugim sličnim mestima. AKD 158 rampa se sastoji od metalne konstrukcije koja se montira na stub ili zid, i koja sadrži motor, elektroniku i mehanizam za podizanje i spuštanje rampe. Rampu možete kontrolisati putem daljinskog upravljača, tastature ili kartice.

Ova rampa je pogodna za korišćenje u bilo kojem vremenskom uslovu, jer je napravljena od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na koroziju i atmosferske uticaje. Takođe, rampa je opremljena senzorima koji automatski zaustavljaju podizanje ili spuštanje rampe ukoliko se detektuje da se nešto nalazi na putanji.

AKD 158 rampa je takođe opremljena funkcijom za hitno otvaranje, koja omogućava hitan prolazak vozila u slučaju opasnosti ili vanrednih situacija. Takođe, rampa može biti opremljena brojačem vozila i uređajem za naplatu parkinga.

Ukratko, AKD 158 je automatska rampa visokog kvaliteta koja se može koristiti za kontrolu pristupa na parkinzima, u garažama i drugim sličnim mestima. Rampu karakterišu visoka pouzdanost, otpornost na atmosferske uticaje i funkcije za bezbednost i hitno otvaranje.

Rampa je opremljena BRUSHLESS motorom , radnog napona 24V, namenjena za intenzivnu upotrebu , sa regulacijom brzine otvaranja od 1,8 sek do 5 sek u zavisnosti od dužine ruke rampe. Ono što izdvaja ovu parking rampu od drugih je integrisano baterijsko napajanje , koje daje dovoljno snage da se rampa podigne u slucaju nestanka struje. To je i čini veoma dobrim rešenjem za blokiranje prilaza privatnim parkinzima zgrada gde u slučaju nestanka struje stanari nemoraju da traže ključ kako bi deblokirali rampu i napustili parking prostor.

Osnovni model se isporučuje u kompletu sa kućištem rampe, dva daljinska upravljača i rukom rampe dužine 4,5m opremljene LED rasvetom ruke rampe sa jedne strane i odbojnom gumom sa druge strane. Ruka rampe je alumijumska i ovalnog oblika kako bi se smanjio otpor vazduha pri udarima vetrova

Za cenu ovog proizvoda molimo Vas da nas kontaktirate.

Na stanju

Optički enkoder za detekciju prepreka
Digitalna kontrolna jedinica sa prijemnikom sa funkcijom štednje energije
Baterijsko napajanje  sa ugrađenim punjačem baterije
Intenzivna upotreba – učestalost korišćenja 90%
Velika brzina otvaranja – vreme podizanja rampe je 2 sekunde
Veoma povoljna cena daljinskih upravljača (što je presudno pri izboru rampe kod velikog broja korisnika)
Integrisana signalna lampa na ruci rampe

Scroll